עוגת מוס שוקולד לבן ופצפוצי אורז
עוגת מוס חגיגית על מצב פצפוצי אורז בציפוי שוקולד לבן עם מוס שוקולד לבן שלא תוכלו להפסיק לאכול

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
- 4 שמנת מתוקה של השף הלבן
- 500 גרם שוקולד לבן
- 3 כפיות שטוחות ג'לטין
- 75 גרם פצפוצי אורז
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים 150 גרם שוקולד לבן ומצפים את פצפוצי האורז.
-
02.
משטחים על תבנית בקוטר 26 שמרופדת בנייר אפיה ומכניסים למקרר.
-
03.
בינתיים לוקחים רבע כוס מים קרים ומערבבים עם שלוש כפיות שטוחות של ג'לטין ונותנים לזה לעמוד 10 דק'.
-
04.
שמים בסיר 2 שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה, שופכים על 350 גרם שוקולד לבן ומערבבים עד לקבלת מרקם נוזלי אחיד.
-
05.
מחממים את הג'לטין במיקרו במשך 20 שניות עד שנהיה נוזלי כמו מים, שופכים את לתוך תערובת השוקולד הלבן ומערבבים .
-
06.
בקערה מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת עמידה.
-
07.
מחכים שהתערובת של השוקולד תתקרר ותהיה בטמפ' החדר .
-
08.
ברגע שהתערובת בטמפ' החדר מקפלים לתוכה את הקצפת בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד.
-
09.
מוציאים את התבנית עם התחתית מהמקרר שופכים מעל את התערובת ומכניסים למקרר לשעתיים.
הידעת?
הקטע עם עוגות הוא שלא משנה כמה מתכונים נכיר ונכין באופן תדיר, אף פעם לא יהיו לנו מספיק מתכונים לעוגות. תמיד אפשר לצרף מתכון חדש ומפתיע לרפרטואר הקולינרי שלנו ולהפתיע את בני המשפחה עם עוגה חדשה ומקורית. אם גם אתם מחפשים כל הזמן מתכונים חדשים לעוגות מפנקות, יש לכם מזל. קבלו מתכון מפנק לעוגת מוס חגיגית על מצב פצפוצי אורז בציפוי שוקולד לבן עם מוס שוקולד לבן שלא תוכלו להפסיק לאכול. מתכון חובה לכל חובבי השוקולד.