עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת בשתי דקות! | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת, זולה ב-2 דקות

עוגת ביסקוויטים קפואה, טעימה כמו גלידה. עם ציפוי המפתיע שמחליף את הסוכר

מאת: שרון י.
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת, זולה ב-2 דקות

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 2 חבילות פודינג וניל
  • 2 מיכלי שמנת השף הלבן
  • 2 כוסות חלב
  • ביסקוויטים
לציפוי:
  • אופציה 1: שבבי מקופלת שוקולד לבן ורגיל
  • אופציה 2: שוקולד צ'יפס
  • אופציה 3: שבבי שוקולד מריר וקוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הפודינג, החלב והשמנת טוב, שמים לב שאין גושים

  • 02.

    שמים כוס עם חלב בצד, טובלים כל ביסוויט ומניחים בתבנית.

  • 03.

    אחרי שורה של ביסקוויטים רטובים שמים כמות נדיבה של הרוטב

  • 04.

    מכינים כ4 שכבות כאלה כשבסוף שמים הכי הרבה מהבלילה ומכניסים למקפיא

  • 05.

    אחרי חצי שעה מוציאים רק בשביל להוסיף את הציפוי המשדרג לבחירתכם, שוקולד, שמנת וביסקוויטים זה מתכון מנצח!

  • 06.

    מחזירים למקפיא לעוד כשעה ואוכלים העוגה צריכה להיות חצי קפואה, מומלץ!

הכנת? כאן מדרגים
(376)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.