עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת, זולה ב-2 דקות
עוגת ביסקוויטים קפואה, טעימה כמו גלידה. עם ציפוי המפתיע שמחליף את הסוכר
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 2 חבילות פודינג וניל
- 2 מיכלי שמנת השף הלבן
- 2 כוסות חלב
- ביסקוויטים
לציפוי:
- אופציה 1: שבבי מקופלת שוקולד לבן ורגיל
- אופציה 2: שוקולד צ'יפס
- אופציה 3: שבבי שוקולד מריר וקוקוס
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הפודינג, החלב והשמנת טוב, שמים לב שאין גושים
-
02.
שמים כוס עם חלב בצד, טובלים כל ביסוויט ומניחים בתבנית.
-
03.
אחרי שורה של ביסקוויטים רטובים שמים כמות נדיבה של הרוטב
-
04.
מכינים כ4 שכבות כאלה כשבסוף שמים הכי הרבה מהבלילה ומכניסים למקפיא
-
05.
אחרי חצי שעה מוציאים רק בשביל להוסיף את הציפוי המשדרג לבחירתכם, שוקולד, שמנת וביסקוויטים זה מתכון מנצח!
-
06.
מחזירים למקפיא לעוד כשעה ואוכלים העוגה צריכה להיות חצי קפואה, מומלץ!
הכנת? כאן מדרגים