עוגת ביסקוויטים לוטוס – נימוחה וקלילה | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים לוטוס

נגמרו לכם הרעיונות לשדרוג עוגת הביסקוויטים האהובה? קבלו אחד – עוגת ביסקוויטים לוטוס העשויה מעוגיות לוטוס מלית גבינה ואינסטנט וניל בקישוט אבקת קקאו

מאת: שרי קורניצר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים לוטוס

המרכיבים ל 25 חתיכות:

  • עוגיות לוטוס
  • 1 כוס חלב לטבילה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • 300 גרם גבינה לבנה של תנובה
  • 3/4 כוס סוכר
  • לציפוי: 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • לקישוט: אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המצרכים במיקסר ומקציפים עד לקבלת מוס יציב. שומרים בצד ככפית אינסטנט וניל לציפוי.

  • 02.

    טובלים את ביסקוויטי הלוטוס בחלב ומסדרים אותם בתחתית התבנית.

  • 03.

    שופכים מעלמחצית מכמות המוס באופן אחיד. מעל מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת ומעליה שופכים את המחצית השנייה של המוס. מסיימים בשכבת ביסקוויטים נוספת מעל ומקררים.

  • 04.

    מקציפים שמנת + כף אינסטנט וניל, מורחים על העוגה ומפזרים מעל אבקת קקאו.

הכנת? כאן מדרגים
(24)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.