מתכון עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית

עוגת ביסקוויטים עם גבינה וריבת חלב בסגנון ארגנטינאי. קינוח קל להכנה שמתאים להגשה בכל ארוח

מאת: אליזבט סגל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית

המרכיבים ל20 / מגש מרובע או מלבני 20X20 או 20X30:

  • 1/2 קילו גבינה לבנה 5% או 9%
  • 1 צנצנת ריבת חלב
  • 1.5-2 חבילות ביסקווטים פתי בר שוקולד
  • 1.5 כוס נס קפה או שוקו (אם העוגה לילדים)
  • שוקולד מגורד או סוכריות לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הגבינה עם ריבת החלב.

  • 02.

    טובלים את הביסקוויטים אחד-אחד בקפה או בשוקו ומניחים על המגש. שמים שכבה של תערובת הגבינה עם ריבת החלב, וחוזרים על הפעולה ארבע פעמים. מסיימים עם תערובת הגבינה למעלה.

  • 03.

    מפזרים סוכריות או שוקולד לקישוט.

  • 04.

    מכניסים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(75)