עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית
עוגת ביסקוויטים עם גבינה וריבת חלב בסגנון ארגנטינאי. קינוח קל להכנה שמתאים להגשה בכל ארוח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20 / מגש מרובע או מלבני 20X20 או 20X30:
- 1/2 קילו גבינה לבנה 5% או 9%
- 1 צנצנת ריבת חלב
- 1.5-2 חבילות ביסקווטים פתי בר שוקולד
- 1.5 כוס נס קפה או שוקו (אם העוגה לילדים)
- שוקולד מגורד או סוכריות לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הגבינה עם ריבת החלב.
-
02.
טובלים את הביסקוויטים אחד-אחד בקפה או בשוקו ומניחים על המגש. שמים שכבה של תערובת הגבינה עם ריבת החלב, וחוזרים על הפעולה ארבע פעמים. מסיימים עם תערובת הגבינה למעלה.
-
03.
מפזרים סוכריות או שוקולד לקישוט.
-
04.
מכניסים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים