מתכון עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית

עוגת ביסקוויטים עם גבינה וריבת חלב בסגנון ארגנטינאי. קינוח קל להכנה שמתאים להגשה בכל ארוח

מאת: אליזבט סגל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית

המרכיבים ל 20 / מגש מרובע או מלבני 20X20 או 20X30:

  • 1/2 קילו גבינה לבנה 5% או 9%
  • 1 צנצנת ריבת חלב
  • 1.5-2 חבילות ביסקווטים פתי בר שוקולד
  • 1.5 כוס נס קפה או שוקו (אם העוגה לילדים)
  • שוקולד מגורד או סוכריות לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הגבינה עם ריבת החלב.

  • 02.

    טובלים את הביסקוויטים אחד-אחד בקפה או בשוקו ומניחים על המגש. שמים שכבה של תערובת הגבינה עם ריבת החלב, וחוזרים על הפעולה ארבע פעמים. מסיימים עם תערובת הגבינה למעלה.

  • 03.

    מפזרים סוכריות או שוקולד לקישוט.

  • 04.

    מכניסים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(75)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.