עוגות "ביס של רושם" | השף הלבן

עוגות "ביס של רושם"

מארחים? יש לנו את הפינוק המושלם עבורכם – עוגות קטנות ואישיות מבצק פריך המוגשות עם קרם גבינת מסקרפונה מפנק

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל15:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
למלית :
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • פירות עונתיים חתוכים

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק וחותכים למלבנים או קוביות בעזרת סכין או קורצנים.

  • 02.

    אופים כ- 15 דקות ב- 170 מעלות עד להזהבה ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    מקציפים יחד שמנת עם אבקת סוכר, קליפת לימון ומסקרפונה לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר.

  • 04.

    מזלפים קרם מעל כל בצק אפוי ומקשטים בפרי.

הכנת? כאן מדרגים
(6)