עוגות "ביס של רושם"
מארחים? יש לנו את הפינוק המושלם עבורכם – עוגות קטנות ואישיות מבצק פריך המוגשות עם קרם גבינת מסקרפונה מפנק
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: אינס ואפיק
המרכיבים ל15:
- 1 חבילה (600 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
למלית :
- 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
- 250 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 5 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- פירות עונתיים חתוכים
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק וחותכים למלבנים או קוביות בעזרת סכין או קורצנים.
-
02.
אופים כ- 15 דקות ב- 170 מעלות עד להזהבה ומצננים.
טיימר מופעל
-
03.
מקציפים יחד שמנת עם אבקת סוכר, קליפת לימון ומסקרפונה לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר.
-
04.
מזלפים קרם מעל כל בצק אפוי ומקשטים בפרי.
הכנת? כאן מדרגים