מתכון מוס מנגו עם פרוסות מנגו | השף הלבן

מוס מנגו עם פרוסות מנגו

מוס מנגו קליל לאירוח וכמנה אחרונה. קל להכנה וממכר

מאת: לאה שקורי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס מנגו עם פרוסות מנגו

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה של תנובה
  • 1 שפורפרת [175 גרם] חלב מרוכז ממותק
  • 200 מ"ל תרכיז קפוא של מיץ מנגו או תפוזים
  • 3 מנגו בשלים
  • 1/4 כוס ליקר אייריש קרים
  • עלי נענע לקישוט
להגשה:
  • סורבה מנגו [לא הכרחי]

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ,מוסיפים את החלב המרוכז ותרכיז המנגו ומקציפים דקה, מעבירים לגביעי זכוכית ושומרים במקרר עד שהמוס יתייצב.

  • 02.

    קולפים את פירות המנגו,פורסים ושמים בקערה,יוצקים מעל את האיריש קרים,

  • 03.

    לפני ההגשה מסדרים את פרוסות המנגו מעל המוס, מעטרים בעלי נענע ומגישים.ניתן לשים על כל מנה כדור של סורבה מנגו.  

הכנת? כאן מדרגים
(62)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.