מוס מנגו עם פרוסות מנגו
מוס מנגו קליל לאירוח וכמנה אחרונה. קל להכנה וממכר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות:
- 2 מיכלים שמנת מתוקה של תנובה
- 1 שפורפרת [175 גרם] חלב מרוכז ממותק
- 200 מ"ל תרכיז קפוא של מיץ מנגו או תפוזים
- 3 מנגו בשלים
- 1/4 כוס ליקר אייריש קרים
- עלי נענע לקישוט
להגשה:
- סורבה מנגו [לא הכרחי]
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ,מוסיפים את החלב המרוכז ותרכיז המנגו ומקציפים דקה, מעבירים לגביעי זכוכית ושומרים במקרר עד שהמוס יתייצב.
-
02.
קולפים את פירות המנגו,פורסים ושמים בקערה,יוצקים מעל את האיריש קרים,
-
03.
לפני ההגשה מסדרים את פרוסות המנגו מעל המוס, מעטרים בעלי נענע ומגישים.ניתן לשים על כל מנה כדור של סורבה מנגו.
הכנת? כאן מדרגים