טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד לחג השבועות | השף הלבן

טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד

אין כמו השילוב בין שוקולד ופיסטוק! קבלו מתכון קל ומהיר לטארט פיסטוק שוקולדי במיוחד – עם שוקולד גם בבצק!

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים ל גאלט אחד:

  • 1 חבילה בצק פריך עם שוקולד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
למילוי פיסטוק:
  • 100 גרם פיסטוק טחון דק
  • 25 גרם שקדים טחונים
  • 25 גרם קוקוס טחון
  • קורט מלח
  • 100 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 כף מחית פיסטוק
לגנאש שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
לקישוט:
  • פיסטוקים טחונים דק
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות

  • 02.

    מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים, קוקוס ומלח.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, מוסיפים תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית פיסטוק.

  • 04.

    מערבבים יחד את שתי התערובות.

  • 05.

    מרפדים את תבנית הפאי בבצק ומהדקים.

  • 06.

    שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק.

  • 07.

    מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהמלית מתייצבת. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 08.

    הכנת הגנאש:

  • 09.

    לקערה מכניסים את השוקולד והשמנת המתוקה, מחממים בהדרגה במיקרוגל עד שהשוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.

  • 10.

    שופכים את הגנאש מעל שכבת הפיסטוק, מפזרים מלמעלה פיסטוקים קצוצים ושומרים בקירור.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.