טארט מ־ 3 מרכיבים
לא תאמינו כמה קל להכין את הטארט היפה והטעים הזה. אל תשכחו לבקש ממוכר הגבינות לגרר את הגבינה, כך שלא תצטרכו להתאמץ בכלל.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 50 גרם בצק עלים מעדנות מופשר לפי ההוראות על האריזה
- צרור גבעולי בצל ירוק חצויים לאורכם
- 200 גרם גבינת טל העמק או פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
גודל תבנית: טארט בגודל 20x30
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור ל־ 190 מעלות.
-
02.
מניחים את יריעת הבצק בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לרדד). בעזרת סכין מסמנים (אבל לא חותכים) מסגרת פנימית במרחק של 2 ס”מ משולי הבצק.
-
03.
חותכים את גבעולי הבצל הירוק לפי רוחב הבצק.
-
04.
מפזרים על הבצק (אך לא על השוליים) מכמות הגבינה. מניחים עליה את גבעולי הבצל הירוק ומפזרים עליהם את שארית הגבינה.
-
05.
אופים 25-20 דקות, עד שהטארט זהוב ומבעבע והבצק שבשוליים מתרומם. מצננים דקה־שתיים, חותכים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים