טארט מ־ 3 מרכיבים | השף הלבן

טארט מ־ 3 מרכיבים

לא תאמינו כמה קל להכין את הטארט היפה והטעים הזה. אל תשכחו לבקש ממוכר הגבינות לגרר את הגבינה, כך שלא תצטרכו להתאמץ בכלל.

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט מ־ 3 מרכיבים

המרכיבים ל8 מנות:

  • 50 גרם בצק עלים מעדנות מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • צרור גבעולי בצל ירוק חצויים לאורכם
  • 200 גרם גבינת טל העמק או פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
גודל תבנית: טארט בגודל 20x30

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל־ 190 מעלות.

  • 02.

    מניחים את יריעת הבצק בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לרדד). בעזרת סכין מסמנים (אבל לא חותכים) מסגרת פנימית במרחק של 2 ס”מ משולי הבצק.

  • 03.

    חותכים את גבעולי הבצל הירוק לפי רוחב הבצק.

  • 04.

    מפזרים על הבצק (אך לא על השוליים) מכמות הגבינה. מניחים עליה את גבעולי הבצל הירוק ומפזרים עליהם את שארית הגבינה.

  • 05.

    אופים 25-20 דקות, עד שהטארט זהוב ומבעבע והבצק שבשוליים מתרומם. מצננים דקה־שתיים, חותכים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)