טארטים אישיים עם גבינת קצ׳וטה וריבת דובדבנים | השף הלבן

טארטים אישיים משולשי גבינת קצ׳וטה וריבת דובדבנים

כמנה ראשונה או כקינוח מיוחד: סידרנו לכם מתכון לטארטים אישיים עם ריבת דובדבנים, גבינת קצ'וטה ובצל ירוק (!). מתכון מיוחד עם צבעוניות שתבלוט על שולחן האירוח

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארטים אישיים משולשי גבינת קצ׳וטה וריבת דובדבנים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל6:

  • חצי חבילת בצק עלים "מעדנות", מופשרת על פי הוראות היצרן
  • כוס ריבת דובדבנים
  • 200 גרם גבינת קצ'וטה "COLLECTION"
  • בצל ירוק, חתוך לטבעות
  • חופן גרעיני דלעת
  • עלי טימין
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים תנור לחום 180 מעלות 

  • 02.

    חותכים את יריעת הבצק לריבועים בגודל 10X10 ס"מ וחורצים בכל ריבוע מסגרת בעזרת סכין.

  • 03.

    מורחים את החלק הפנימי של כל ריבוע בריבת דובדבנים 

  • 04.

    מניחים את ריבועי הבצק על התבנית ואופים ואופים כ-20 דקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    לאחר צינון, מניחים מעל כל טארט שני משולשים של גבינת קצ'וטה, טימין, בצל ירוק וגרעיני דלעת ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)