מתכון עוגת גבינה אפויה מארבעה מרכיבים | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה מארבעה מרכיבים

ארבעה מצרכים! ביצים, סוכר, גבינה לבנה וקמח – זה כל מה שאתם צריכים בשביל להכין עוגת גבינה אפויה וטעימה!

מאת: דיקלה גולן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה מארבעה מרכיבים

המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית בקוטר 28 ס"מ:

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • חצי קילו גבינה לבנה 5% תנובה
  • 3 כפות קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים 5 חלבונים עם כוס סוכר.

  • 02.

    בקערה נפרדת שמים 5 חלמונים, חצי קילו גבינה לבנה, 3 כפות קמח ולערבב היטב.

  • 03.

    לאחר הקצפת החלבונים מקפלים את הקצף לבלילת החלמונים והגבינה.

  • 04.

     מכניסים לתנור למשך 45 דקות בחום 180מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(151)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.