עוגת תפוחים בחושה
מתכון פשוט ומהיר לעוגת תפוחים בחושה קלאסית, מתאימה לכל ארוע – אירוח או סתם ליד הקפה של הבוקר
עד 20 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית 26 ס"מ 10 מנות:
- 4 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים/תפוזים
- 1/4 1 כוס סוכר
- 1/2 1 כוס קמח
- 1 אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 4-5 תפוחים
- 3 כפות מים
- 3 כפות קינמון
- 3 כפות סוכר
- מיץ של חצי לימון
הוראות הכנה:
-
01.
4-5 תפוחים חתוחים לקוביות קטנות,3 כפות מים 3 כפות קינמון 3 כפות סוכר,מבשלים יחד בגז עם חצי הלימון.
-
02.
בקערה נפרדת שמים את הביצים, השמן, הנוזלים (מים/מיץ), סוכר, קמח, אבקת אפיה וסוכר וניל מערבבים הכול ומוסיפים את התפוחים.
-
03.
משמנית תבנית שופכים את הבלילה.
-
04.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך שעה או עד שתוקעים קיסם והיא יבש.
הכנת? כאן מדרגים