מתכון עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח | השף הלבן

עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח

עוגה מיוחדת לפסח

מאת: אילנה אוחנה
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח מצות מיוחד לפסח תופח
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס שמן
  • 3 כפות שוקולית
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה.

  • 02.

     בקערה נפרדת מערבבים חלמונים ושמן.

  • 03.

    מוסיפים לחלבונים בהדרגה תוך כדי ערבוב קל.

  • 04.

    מוסיפים את הקמח לבלילה ואת מיץ התפוזים.

  • 05.

    יוצקים לתבנית 90 אחוז מכמות הבלילה,

  • 06.

    מוסיפים 3 כפות שוקוליט ל-10 אחוז הנותרים בקערה, מערבבים ושופכים לעיסה מסביב ועם הכף ליצור צורת שיש.

  • 07.

    אופים בחום של 170 מעלות למשך 50 דק'.

  • 08.

    מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר :)

הכנת? כאן מדרגים
(303)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.