עוגה בחושה הפוכה עם אננס ולימונצ'לו
עוגה בחושה מיוחד וביתית, רכה, קלה להכנה עם טעמים רעננים עם טעמים של אננס ולימון שתשדרג לכם את הקיץ

המרכיבים ל 12:
- 1 שקית אננס "סנפרוסט", מופשר ומסונן
- 100 גרם חמאה מומסת
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 כוס יוגורט תנובה
- 4 כפות לימונצ'לו
- 1 כף גרידת קליפת לימון
- 3 ביצים
- קורט מלח
- 1 כוס סוכר
- 1/4 2 כוסות קמח תופח
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית. מחלקים את שקית האננס לשני חצאים - ממיינים את האננס כך שבאחד החצאים יהיו החתיכות היפות יותר.
-
03.
שמים במעבד מזון את חלק האננס הפחות יפה יחד עם יתר המרכיבים למעט הקמח ומעבדים לבלילה אחידה (האננס לא חייב להיות טחון לגמרי). מוסיפים קמח ומעבדים לעיסה אחידה.
-
04.
מסדרים את החתיכות היפות של האננס על בסיס התבנית המשומנת ויוצקים עליהם את עיסת העוגה. אופים כ-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
טיימר מופעל
-
05.
להגשה הופכים את העוגה ובוזקים מעט אבקת סוכר.