שייק עוגיות ותמרים
שייק צונן עשיר בחלבון וטעים במיוחד, שיכול לתפקד כארוחה קלה ליחיד או כקינוח לזוג.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל 2:
- 1 בקבוק "תנובה GO" בטעם עוגיות מקורר היטב
- 3-2 תמרים מזן מג'הול, מגולענים
- 1 כף פתיתי קוקוס טחון
- קורט נדיב של קינמון
- פתיתי קוקוס נוספים לעיטור (או פתיתי קוקוס קלוי מתוקים
הוראות הכנה:
-
01.
יוצקים את תכולת בקבוק ה"תנובה GO" למכל של הבלנדר. מוסיפים 2 או 3 תמרים (לפי מידת המתיקות הרצויה), כף פתיתי קוקוס וקינמון ומערבלים לשייק במרקם חלק וקצפי.
-
02.
יוצקים את השייק לכוס גבוהה (או לשתי כוסות קטנות יותר) ומעטרים בפתיתי קוקוס. מגישים קר מאוד. טיפ: אפשר להכין מראש ולשמור במקרר (בכלי מכוסה היטב) עד 24 שעות.
הכנת? כאן מדרגים