שייק עוגיות ותמרים בחמש דקות! | השף הלבן

שייק עוגיות ותמרים

שייק צונן עשיר בחלבון וטעים במיוחד, שיכול לתפקד כארוחה קלה ליחיד או כקינוח לזוג.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שייק עוגיות ותמרים
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 2:

  • 1 בקבוק "תנובה GO" בטעם עוגיות מקורר היטב
  • 3-2 תמרים מזן מג'הול, מגולענים
  • 1 כף פתיתי קוקוס טחון
  • קורט נדיב של קינמון
  • פתיתי קוקוס נוספים לעיטור (או פתיתי קוקוס קלוי מתוקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    יוצקים את תכולת בקבוק ה"תנובה GO" למכל של הבלנדר. מוסיפים 2 או 3 תמרים (לפי מידת המתיקות הרצויה), כף פתיתי קוקוס וקינמון ומערבלים לשייק במרקם חלק וקצפי.

  • 02.

    יוצקים את השייק לכוס גבוהה (או לשתי כוסות קטנות יותר) ומעטרים בפתיתי קוקוס. מגישים קר מאוד. טיפ: אפשר להכין מראש ולשמור במקרר (בכלי מכוסה היטב) עד 24 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.