קפה קר משודרג עם שוקולד
כבר לא צריך לקנות! אינס ינאי מלמדת אותנו להכין קפה טבעוני קר ומפנק בדיוק כמו ששתיתם בבית הקפה והפעם גירסה משודרגת עם קוביות שוקולד
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אפיק גבאי
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2:
- 2 כוסות משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- 1/4 כוס מים רותחים מעורבבים עם 2 כפיות סוכר
- 2 כפיות קפה מגורען
- 3 כפות שוקולד מריר מגורר דק
- 1 כפית תמצית שקדים
- קוביות קרח
להגשה:
- כפית גבוהה וקשית
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בכוס רחבה מי סוכר רותחים עם הקפה.
-
02.
בשתי כוסות גבוהות מניחים קוביות קרח.
-
03.
שופכים מעליהן משקה שיבולת שועל ושוקולד מגורר.
-
04.
מעל כל כוס שופכים ממי הסוכר עם הקפה.
-
05.
מערבבים ומגישים עם קשית ושוקולד מגורר מעל ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים