מתכון קפה קר מוקצף עם קינמון - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

קפה קר מוקצף עם קינמון

הקפה הקוריאני, שנקרא גם קפה דלגונה, שבר את הרשת בשנה האחרונה בזכות הטיקטוק. אנחנו הכנו גרסה משודרגת וצוננת עם קינמון בה גם החלב עצמו מוקצף!

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2:

  • משקה חלב לקפה "תנובה"
  • קוביות קרח
לקצף הקפה:
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כפית קינמון
  • 1 כף קפה מגורען (מכל סוג שאוהבים)
  • 2 כפות מים רותחים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים יחד את כל המרכיבים של שכבת הקצף בעזרת מיקסר ידני עד לקבלת קצף אוורירי וסמיך בצבע מוקה

  • 02.

    שמים בכוס קוביות קרח, מקציפים את משקה החלב בעזרת שקשוק ומוזגים לכוס (עד ל-3/4 מהגובה)

  • 03.

    מניחים על הקח והחלב את קצף הקפה ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.