קפה קר מוקצף עם קינמון
הקפה הקוריאני, שנקרא גם קפה דלגונה, שבר את הרשת בשנה האחרונה בזכות הטיקטוק. אנחנו הכנו גרסה משודרגת וצוננת עם קינמון בה גם החלב עצמו מוקצף!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2:
- משקה חלב לקפה "תנובה"
- קוביות קרח
לקצף הקפה:
- 2 כפות סוכר
- ½ כפית קינמון
- 1 כף קפה מגורען (מכל סוג שאוהבים)
- 2 כפות מים רותחים
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים יחד את כל המרכיבים של שכבת הקצף בעזרת מיקסר ידני עד לקבלת קצף אוורירי וסמיך בצבע מוקה
-
02.
שמים בכוס קוביות קרח, מקציפים את משקה החלב בעזרת שקשוק ומוזגים לכוס (עד ל-3/4 מהגובה)
-
03.
מניחים על הקח והחלב את קצף הקפה ומגישים
הכנת? כאן מדרגים