קפה מוקה
שילוב של שוקולד וקפה? השילוב האהוב עלינו! סידרנו לכם רעיון לקפה מוקה מפנק במיוחד עם שוקולד ושכבת קצף מפנקת של משקה חלב לקפה שמקציפים בשקשוק
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 1:
- 30 גרם שוקולד מומס
- משקה חלב לקפה "תנובה"
- 1 כפית קפה מגורען (מכל סוג שאוהבים)
- מים רותחים
- לקישוט: קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
שופכים את השוקולד המומס לספל
-
02.
מקציפים את משקה החלב בעזרת שקשוק ומוזגים לספל
-
03.
ממיסים את הקפה המגורען עם מעט מים רותחים, ומוזגים אותו לספל בעזרת כפית. מערבבים מעט (מבלי לפגוע בקצף)
-
04.
מפזרים מעט קקאו מעל ושותים
הכנת? כאן מדרגים