קפה אייריש קרים קלאסי | השף הלבן

קפה אייריש קרים קלאסי

אז איך מכינים קפה חלומי? נסו את משקה שיבולת השועל של תנובה ALTERNATIVE בטעם אייריש קרים. כך תכינו קפה אגוזי, מפנק ועשיר בטעמים עמוקים ומענגים.

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קפה אייריש קרים קלאסי
צילום: שקמה יעקבי TivonEat עיצוב: שקמה יעקבי TivonEat

המרכיבים למנה אחת:

מצרכים
  • 1 כוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
  • 1-2 שוט אספרסו
  • ⅓ כוס קצפת צמחית או אחרת
  • מעט קקאו או אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    לכוס גבוהה מוזגים שוט אספרסו

  • 02.

    במקציף חלב מקציפים משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE

  • 03.

    מוזגים את החלב המוקצף לכוס

  • 04.

    מקשטים בקצפת שהכנתם

  • 05.

    מפזרים מעט קקאו או אגוז מוסקט מעל ומגישים חם ומהביל!

הכנת? כאן מדרגים
(6)