מתכון סיידר תפוחים, רום וקינמון | השף הלבן

סיידר תפוחים, רום וקינמון

משקה חורפי חם ומפנק לאירוח מושלם

מאת: שף אבי שליסל
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סיידר תפוחים, רום וקינמון

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 2 כוסות תרכיז תפוחים
  • 1/2 2 ליטר מים
  • 2 מקלות קינמון
  • 2 תפוח עץ גרנד
  • 3/4 כוס רום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוציאים את הליבה מתפוחי העץ וחותכים לפלחים דקים.

  • 02.

    מניחים בסיר את פלחי התפוח והקינמון ומוסיפים את תרכיז התפוחים.

  • 03.

    יוצקים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מוסיפים את הרום.

  • 05.

    להגשה: יוצקים לכוסות ומוסיפים מעט מפלחי התפוח לכל כוס.

הכנת? כאן מדרגים
(94)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.