נס קפה מחוזק מוגש עם קצפת בסגנון שוויצרי
קוקטייל קפה עם קצפת במינימום מאמץ
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5-6 כוסות:
- ½1 כפיות קפה נמס איכותי
- 1 מכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
- 3/4 כוס מים רותחים
- סוכר לפי הטעם
- 1/8 כוס קלבדוס (שיכר תפוחים) או קירש (שיכר דובדבנים)
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את הקצפת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ושומרים במקרר.
-
02.
שמים בכוס את הקפה וסוכר לפי הטעם, יוצקים מים רותחים עד ל-3/4 מגובה הכוס.
-
03.
מוסיפים את השיכר (ניתן להכין את המשקה ללא אלכוהול).
-
04.
בעזרת שק זילוף מזלפים את הקצפת לקפה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים