אייריש קרים מוקה - השף הלבן

אייריש קרים מוקה

המוקה המושלמת מתחילה בקפה, שוקולד ואייריש קרים! משקה מורכב עם טעמים אגוזיים עמוקים, מרירות נעימה ומתיקות עדינה. איזון מושלם לפתיחת בוקר חורפי סגריר.

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אייריש קרים מוקה
צילום: שקמה יעקבי TivonEat עיצוב: שקמה יעקבי TivonEat

המרכיבים ל מנה אחת:

מצרכים
  • 1 כוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
  • 1-2 שוט אספרסו
  • 3-4 קוביות שוקולד מריר
  • מעט קקאו / סירופ שוקולד להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לכוס גבוהה מוסיפים קוביות שוקולד

  • 02.

    מוזגים מעל השוקולד שוט של אספרסו

  • 03.

    במקציף חלב מקציפים משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE ומוזגים לכוס.

  • 04.

    מפזרים מעט קקאו / סירופ שוקולד מעל ומגישים חם ומהביל

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.