קרפ עם בננה ושוקולד שילדים אוהבים
מכינים בבית את הקרפ האהוב, לא תאמינו כמה זה קל. קבלו רעיון: מסיבת קרפים עם הילדים! מניחים במרכז השולחן ממרחים, פירות וממתקים וכל אחד מרכיב לו את הקרפ שלו
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל כ 10-15:
לקרפ:
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב תנובה
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות חמאה מומסת או שמן
- קורט מלח
- 1 שקית סוכר וניל
- 3/4 כוס קמח
למילוי:
- 1-1.5 כוס ממרח שוקולד או ממרח שוקולד אגוזים או ממרח חלווה או ריבת תות
- 5-6 בננות פרוסות
גודל תבנית: מחבת
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים בקערה את הביצים. מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הקמח וטורפים לבלילה אחידה. מוסיפים קמח וטורפים לבלילה אחידה.
-
02.
מחממים מחבת משומנת. כשהיא חמה יוצקים 1/4-1/3 כוס (בהתאם לגודל המחבת) בלילה ומטלטלים את המחבת כך שהבלילה תכסה בשכבה דקה (כ-3 מ"מ) את המחבת. מטגנים 2 דקות עד שתחתית הקרפ מזהיבה והופכים. מטגנים דקה נוספת עד הזהבה קלה ומוציאים לצלחת.
טיימר מופעל
-
03.
מניחים קרפ על משטח העבודה, מורחים בממרח, מפזרים פרוסות בננה ומקפלים ל-4 או מגלגלים. מגישים.
הכנת? כאן מדרגים