קרפ צרפתי זהוב מתוק וטעים | השף הלבן

קרפ צרפתי זהוב

קרפ צרפתי – אוללה!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קרפ צרפתי זהוב

המרכיבים ל10:

לבצק:
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות חלב
  • 1/4 1 כוסות קמח
  • 50 גר’ חמאה
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל מרכיבי הקרפ במעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומעבדים לבלילה אחידה.

  • 02.

    משמנים מחבת מצופה טפלון (בקוטר 20 ס"מ) במעט שמן ומחממים היטב. יוצקים מעט מהבלילה ומטלטלים את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתיתה. מטגנים עד להזהבה. הופכים ומטגנים מספר שניות נוספות. באותו אופן מכינים את שאר הקרפים.

הכנת? כאן מדרגים
(134)