מוזלי עם פירות קיץ ופיסטוק - ארוחת בוקר מזינה | השף הלבן

מוזלי בוקר טבעוני עם פירות קיץ ופיסטוק

שילוב מעולה למוזלי בוקר: שיבולת שועל, משקה סויה, פירות ופיסטוקים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוזלי בוקר עם פירות קיץ ופיסטוק טבעוני
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 1:

  • 3 כפות שיבולת שועל מהירת הכנה
  • 1/4 כוס מים רותחים
  • 1-1/2 מיכל משקה סויה אלטרנטיב בטעם תות ובננה
  • 1/2 כוס פירות טריים פרוסים
  • 1 כף פיסטוקים או שקדים קלויים, קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערית שיבולת שועל ומים, מערבבים ומניחים ל 10 דקות עד שהמים נספגים ושיבולת השועל רכה. מוסיפים משקה סוה בננה תות ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוס פירות ופיסטוק ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.