מתכון לבלינצ'ס קוטג' ותות מתוק
ידעתם שעכשיו שיא עונת התותים? הם כל כך מתוקים שהיינו חייבים להכין איתם בלינצ'סים מפנקים במילוי קוטג'.

המרכיבים ל 6 יחידות:
- כוס חלב תנובה (140 מ״ל)
- כוס קמח (140 גרם)
- 2 ביצים L
- 2 כפות שמן
- קורט מלח
- 1 קוטג' תנובה 9%
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כף תמצית וניל
- 1 ביצה L
- מעט גרידת תפוז
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל מרכיבי המלית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
-
02.
מערבבים את כל מרכיבי בלילת הבלינצ׳ס, עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.
-
03.
מחממים היטב מחבת עם מעט שמן, יוצקים מהבלילה ומזיזים את המחבת עד שהבלילה מרוחה על כולה.
-
04.
מטגנים עד לקבלת צבע מעט זהוב, הופכים ומטגנים דקה נוספת, ממשיכים עם שאר הבלילה.
-
05.
מניחים בכל בלינצ'ס כף אחת מהמלית שהכנו מראש ומגלגלים לרולים.
-
06.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
07.
מסדרים את הבלינצסים בכלי אפייה, ואופים כ-20 דק' לקבלת מראה מעט זהוב וקריספי.
-
08.
שמים מעל ריבת תות, מפזרים מעל אבקת סוכר, תותים טריים ומגישים.
-
09.
בתאבון!