מתכון לבלינצ'ס קוטג' ותות מתוק - השף הלבן

מתכון לבלינצ'ס קוטג' ותות מתוק

ידעתם שעכשיו שיא עונת התותים? הם כל כך מתוקים שהיינו חייבים להכין איתם בלינצ'סים מפנקים במילוי קוטג'.

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לבלינצ'ס קוטג' ותות מתוק

המרכיבים ל 6 יחידות:

לבלילה:
  • כוס חלב תנובה (140 מ״ל)
  • כוס קמח (140 גרם)
  • 2 ביצים L
  • 2 כפות שמן
  • קורט מלח
למלית:
  • 1 קוטג' תנובה 9%
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 ביצה L
  • מעט גרידת תפוז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי המלית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.

  • 02.

    מערבבים את כל מרכיבי בלילת הבלינצ׳ס, עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.

  • 03.

    מחממים היטב מחבת עם מעט שמן, יוצקים מהבלילה ומזיזים את המחבת עד שהבלילה מרוחה על כולה.

  • 04.

    מטגנים עד לקבלת צבע מעט זהוב, הופכים ומטגנים דקה נוספת, ממשיכים עם שאר הבלילה.

  • 05.

    מניחים בכל בלינצ'ס כף אחת מהמלית שהכנו מראש ומגלגלים לרולים.

  • 06.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 07.

    מסדרים את הבלינצסים בכלי אפייה, ואופים כ-20 דק' לקבלת מראה מעט זהוב וקריספי.

  • 08.

    שמים מעל ריבת תות, מפזרים מעל אבקת סוכר, תותים טריים ומגישים.

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.