גלילות בלינצ'ס מקמח מלא ממולאות ברוטב שמנת, פטריות ושמיר
מעדן בלינצ'ס מלוח מתאים לאירועים או כשמשקיעים באורחים ואו כמנות ראשונות בארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות תבניות מלבניות/מרובעות 20X33ס"מ:
למלית
- 2 ביצים
- 2 כוסות חלב
- כוס וחצי קמח מלא
- חצי כוס קמח רגיל
- 2 כפות שמן
- 1 כפית מלח
לרוטב
- 1 בצל בינוני חתוך לחתיכות קטנות
- פטריות שמפניון (כ2 קופסאות שימורים)
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- 1 כף אבקת מרק בצל
- פלפל שחור לפי הטעם
- 1 כפית מלח
- חצי כוס מים
- 1 שמנת מתוקה של השף הלבן
- 1 כף שמיר קצוץ
- 1 ביצה
- גבינת צ'דר(לפי הטעם)
- גבינת פרמזן קולקשן (לפי הטעם)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את המרכיבים: ביצים, חלב, קמחים, שמן ומלח.
-
02.
שופכים מצקת אחת לטיגון במחבת שטוחה עד עד שזה שחום מ-2 הצדדים.
-
03.
לרוטב:לטגן בצל עד הזהבה ולהוסיף את הפיטריות לטיגון.
-
04.
להוסיף את אבקות המרק,מלח,פלפל והמים.
-
05.
כעבור 3 דקות בישול להוסיף את השמנת המתוקה וכף שמיר קצוץ.
טיימר מופעל
-
06.
לחכות לצינון ולהוסיף את הביצה.
-
07.
הרכבת המנה: לשים רוטב באמצע הבלינצ'ס, לגלגל ולשים בתבנית האפיה
-
08.
ברוטב שנשאר מוסיפים חצי כוס חלב ויוצקים על התבנית ועל זה להוסיף גבינת צ'דר ופרמזן בנדיבות.
-
09.
להכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות לכ-20 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים