קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד – קינוח מושחת ומנחם | השף הלבן

קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד

קרואסון שמרים בגרסה מהירה ממולא בגבינה עשירה ושוקולד. מתכון מפנק שיעשה לכם את היום של אינס ינאי

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק
לקרואסונים:
  • 1 חבילת בצק שמרים עלים "מעדנות" מופשרת לפי ההוראות שעל האריזה
מצרכים למלית :
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 1/2 קופסא של ממרח שוקולד
לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה עם כף חלב "תנובה"
  • 50 גרם בוטנים גרוסים מסוכרים ברס

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח ומחלקים למשולשים.

  • 02.

    מניחים בכל חלק רחב של משולש כפית ממרח וכפית מסקרפרונה.

  • 03.

    מגלגלים לקרואסון (מהחלק הרחב לפינה).

  • 04.

    מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומתפיחים ל- 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מברישים בביצה טרופה וכף חלב

  • 06.

    מפזרים מעט בוטנים מסוכרים ברס מעל.

  • 07.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהקרואסונים מזהיבים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.