קרואסון גאודה וריבת פירות יער – פריז בבית שלכם | השף הלבן

קרואסון גאודה וריבת פירות יער

כשדרוג לארוחת הבוקר, לאירוח או כנשנוש קל במהלך היום: סידרנו לכם הצעת הגשה משודרגת של קרואסונים עם גבינת גאודה עם טעם עשיר וריבת פירות יער

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרואסון גאודה וריבת פירות יער
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 2-3:

  • 2-3 קרואסונים קטנים ריקים
  • 3 כפות ריבת פירות יער
  • חופן עלי רוקט
  • 3 פרוסות גבינת גאודה עמק

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הקרואסונים

  • 02.

    מורחים ריבה, מניחים פרוסות גבינה ועלי רוקט

  • 03.

    מגישים לצד קפה או תה

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.