קראוסון שוקולד קל להכנה (סהרון) | השף הלבן

קראוסון שוקולד קל להכנה ובמתכון ביתי 

מתכון מהיר וקל לקרואסון שוקולד עם פצפוצי שוקולד.

מאת: ספיר איגל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קראוסון שוקולד קל להכנה ובמתכון ביתי 

המרכיבים ל 8-10 קוראסונים:

לבצק:
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כוס מים
  • קצת תמצית וניל
למילוי:
  • פצפוצי שוקולד/קוביות שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הבצק:

  • 02.

    שמים בקערה את כל המרכיבים, ומערבבים.

  • 03.

    לשים הרבה עד שמרגישים שהבצק לא דביק ומוכן להכנה.

  • 04.

    כשהבצק מוכן, מרדדים אותו בעזרת מערוך עד לקבלת עובי של 1/2 ס"מ.

  • 05.

    מפזרים על הבצק פצפוצי שוקולד.

  • 06.

    מגלגלים את הבצק עם הפצפוצים לצורה של קוראסון. מי שרוצה יכול גם לגרד בפומפיה שוקולד ולפזר על הקראסון. יש לאפות את הקוראסון בחום של 150 מעלות, בין 20 ל-25 דקות. בתאבון!

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(1600)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.