סופגניות קרואסון
לכבוד חנוכה, הקרואסונים האהובים הפכו לסופגניות! המתכון המפתיע של רון יוחננוב שכל הרשת מדברת עליו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהונתן בן חיים
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל20-30 יחידות:
לקרואסונים:
- 1 חבילה בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
לציפוי:
- סוכר לבן
לטיגון:
- שמן
לקרם:
- מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה של השף הלבן
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
גודל תבנית: סיר טיגון
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק על משטח העבודה, חותכים למשולשים ומגלגלים לצורה של קרואסון
-
02.
מחממים שמן ל-160 מעלות בסיר עמוק
-
03.
מטגנים את הקרואסונים עד הזהבה
-
04.
לאחר הטיגון, מעבירים את הקרואסונים לקערה עם סוכר לבן ומצפים היטב
-
05.
הכנת הקרם: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב ואוורירי
-
06.
מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר דק וממלאים כל קרואסון בקרם
-
07.
בתאבון!
הידעת?
לגרסת פרווה: אפשר להקציף שמנת צמחית של "השף הלבן" עם מעט אבקת סוכר ותמצית וניל ולהחליף את בצק העלים חמאה בבצק עלים רגיל
הכנת? כאן מדרגים