סופגניות קרואסון - טעים וקל להכנה | השף הלבן

סופגניות קרואסון

לכבוד חנוכה, הקרואסונים האהובים הפכו לסופגניות! המתכון המפתיע של רון יוחננוב שכל הרשת מדברת עליו

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות קרואסון
צילום: יהונתן בן חיים עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 20-30 יחידות:

לקרואסונים:
  • 1 חבילה בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
לציפוי:
  • סוכר לבן 
לטיגון:
  • שמן
לקרם:
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה של השף הלבן
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
גודל תבנית: סיר טיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח העבודה, חותכים למשולשים ומגלגלים לצורה של קרואסון

  • 02.

    מחממים שמן ל-160 מעלות בסיר עמוק

  • 03.

    מטגנים את הקרואסונים עד הזהבה

  • 04.

    לאחר הטיגון, מעבירים את הקרואסונים לקערה עם סוכר לבן ומצפים היטב

  • 05.

    הכנת הקרם: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב ואוורירי

  • 06.

    מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר דק וממלאים כל קרואסון בקרם

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

לגרסת פרווה: אפשר להקציף שמנת צמחית של "השף הלבן" עם מעט אבקת סוכר ותמצית וניל ולהחליף את בצק העלים חמאה בבצק עלים רגיל

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.