מתכון שטרודל תפוחים ואגסים | השף הלבן

שטרודל תפוחים ואגסים

מתכון לשטרודל תפוחים קלאסי, שמומלץ לשעת התה המתוקה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שטרודל תפוחים ואגסים

המרכיבים ל 4 דפי בצק פילו:

מילוי תפוחים ואגסים:
  • 3 אגסים קלופים וחתוכים לקוביות בנוניות
  • 3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות בנוניות
  • 2 כפות סוכר
  • גרידת לימון
  • כפית מיץ לימון
  • 25 גרם מרגרינה או חמאה
  • כף קינמון גדושה
  • חצי כוס צימוקים מושרים בכף מיץ תפוזים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • שמן קנולה למריחה
תערובת פירורים:
  • חצי כוס סוכר
חצי כוס פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת רחבה מניחים את כל חומרי המילוי,למעט הפירורים ומבשלים על אש נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים, מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי הלחם אופן הכנת השטרודל:

  • 02.

    לוקחים עלה פילו,מברישים בשמן קנולה ומפזרים מעל שכבה דקה מתערובת הפירורים, שוב מניחים עלה ,מברישים בשמן קנולה ומפזרים מעל מתערובת הפירורים,בסך הכל מברישים 3 דפים עם תערובת הפירורים שאת הדף הרביעי מברישים בשמן בלבד. 2 מניחים את מילוי התפוחים בקצה של הבצק לכל האורך ומגלגלים לרולדה

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את הרולדה,מברישים בשמן ומפזרים מעל מתערובת הפירורים ואופים בחום של 180 מעלות חום עד להזהבה,

  • 04.

    מצננים ובוזקים אבקת סוכר. הצעת הגשה - עם גלידה וניל מתוקה ומפתה

הכנת? כאן מדרגים
(231)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.