פחזניות במילוי קרם מנגו
השנה, מכינים את הפחזניות לשבועות לבד בבית. סידרנו לכם מתכון מעולה של נטלי לוין לפחזניות מפנקות עם קרם מסקרפונה מנגו קיצי ומיוחד שלא יאמינו שהכנתם אותן לבד

המרכיבים ל 15-20:
- כוס בתוספת כף (250 מ"ל) חלב תנובה 3%
- קורט מלח
- כף (10 גרם) סוכר
- 100 גרם חמאה
- כוס + כף (150 גרם) קמח
- 3-4 ביצים טרופות
- 3-4 כפות סוכר גבישי
- 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן", בטמפרטורת החדר
- 1/3 שקית (100 גרם) מנגו קפוא של סנפרוסט, מופשר, מסונן וטחון למחית
- 1/3 כוס (40 גרם) אבקת סוכר
- 3 כפות (30 גרם) אינסטנט פודינג וניל
- ½1 מיכלים (375 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן, קרה מאוד
הוראות הכנה:
-
01.
הפחזניות: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים בסיר חלב, מלח, סוכר וחמאה ומחממים עד לרתיחה חזקה. מוסיפים קמח ומערבבים תוך כדי בישול עד שמתקבל גוש בצק אחיד וחלק. מעבירים את הבצק לקערת מערבל עם וו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית במשך 3-2 דקות עד שהוא מתקרר מעט. מוסיפים פנימה את הביצים בהדרגה עד שמתקבל בצק קרמי. מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס"מ ומזלפים בתבנית פחזניות גדולות (בקוטר 6-5 ס"מ) במרווחים של 2 ס"מ. בוזקים על הפחזניות מעט סוכר גבישי ואופים 30-20 דקות עד הזהבה. מצננים לחלוטין.
טיימר מופעל
-
02.
הקרם: שמים בקערת מערבל עם וו הקצפה גבינת מסקרפונה, מחית מנגו, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ושמנת ומקציפים עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ.
-
03.
ההרכבה: חוצים את הפחזניות לרוחב, מזלפים קרם על מחצית אחת, מכסים עם השנייה ומגישים.טיפ: אם רוצים, אפשר להכין פחזניות קטנות: מזלפים מהבצק פחזניות בקוטר 3 ס"מ וממשיכים בהכנה לפי ההוראות ואופים 20-15 דקות.
טיימר מופעל