מתכון ספינג' מרוקאי נהדר | השף הלבן

ספינג' מרוקאי נהדר

מתכון פשוט לסופגניות מרוקאיות נהדרות שמכינים עם שתי התפחות ובאמצעות טיגון בשמן עמוק. אם תרצו – מומלץ לטבול בסוכר לפני ההגשה!

מאת: עורך השף הלבן
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ספינג' מרוקאי נהדר

המרכיבים ל25 סופגניות:

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף גדושה מלח
  • מים פושרים לפי הצורך (בערך 3 כוסות)
  • 1 ביצה מוקצפת קלות

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים בצק רך ודביק מכל החומרים מלבד הביצה - לשים בקערה קמח ושמרים ומערבביו. מוסיפים סוכר. מוסיפים  מים בהדרגה תוך כדי לישה. מוסיפים מלח ולשים היטב 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מתפיחים במקום חמים במשך שעה.

  • 03.

    מורידים את הנפח, מוסיפים ביצה תוך כדי לישה עד שהיא נטמעת בבצק. מתפיחים שעה נוספת.

  • 04.

    מחממים שמן בסיר טיגון עמוק.

  • 05.

    עם ידיים רטובות לוקחים בכל פעם חתיכת בצק ויוצרים מעין בייגלה.

  • 06.

    מניחים בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. להגשה: טובלים בסוכר.אוהבים ספינג'? לעוד מתכון לספינג' מרוקאי >>

הכנת? כאן מדרגים
(93)