סינרול קינמון אמריקאי בציפוי וניל מתוק | השף הלבן

סינרול קינמון בציפוי וניל

סינרול, סינמון או סינבון איך שתרצו לקרוא לזה, מאפה שמרים אמריקאי מפנק במילוי קינמון עם ציפוי בטעמי גבינה וניל שיוצר ביס מושלם.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סינרול קינמון בציפוי וניל
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 12:

למאפה:
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
מילוי:
  • 60 גרם חמאה "תנובה"
  • 1/2 כוס סוכר חום כהה
  • 1 כפית קינמון
להברשה:
  • ביצה טרופה עם מעט מים
לציפוי:
  • 110 גרם (1/2 חבילה) גביע גבינת נפוליאון בטעם טבעי 25% שומן "תנובה"
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 60 גרם חמאה רכה "תנובה"
  • 1/2 כפית תמצית וניל
גודל תבנית: תבנית 20*30

הוראות הכנה:

  • 01.

        מילוי: בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את החמאה עד להמסה מלאה, מוסיפים סוכר חום כהה וקינמון ומערבבים עד לאיחוד.

  • 02.

        פותחים בזהירות את הבצק על משטח עבודה ומורחים שכבה אחידה של מילוי על הבצק.

  • 03.

        בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה חותכים רצועות בעובי של 4 ס"מ לרוחב הבצק.

  • 04.

        מגלגלים כל רצועת בצק לרולדה ומעבירים לתבנית במרווחים קטנים.

  • 05.

        מכסים את התבנים במגבת ומתפיחים 45 דקות.

    טיימר מופעל

    00:45:00
  • 06.

        מחממים תנור ל- 180 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 07.

        בעזרת מברשת מורחים בעדינות את הסינרול בביצה טרופה.

  • 08.

        אופים את הסינרול כ- 20-30 דקות. או עד שהם תפוחים וזהובים מכל הצדדים.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 09.

        הציפוי: מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי, אם הציפוי סמיך מידי אפשר להוסיף 2-3 כפות חלב.

  • 10.

        מצננים מעט את הסינרול ומורחים על כל אחד ציפוי וניל.

הכנת? כאן מדרגים
(15)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.