דונאטס שמנת מתוקה מ-2 מרכיבים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

דונאטס שמנת מתוקה מ-2 מרכיבים

רוצים לגלות איך מכינים את המתכון ששבר את הטיקטוק? דוננאטס מ-2 מרכיבים בלבד: שמנת מתוקה של השף הלבן וקמח תופח!

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דונאטס שמנת מתוקה מ-2 מרכיבים
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל10-15 יחידות:

לדונאטס:
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
לציפוי:
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 5-6 כפות שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הקמח והשמנת בקערה ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה (ניתן להוסיף קמח במידת הצורך).

  • 02.

    מרדדים את הבצק לעובי של כ-5 ס״מ, קורצים עיגולים בקוטר הרצוי ומטגנים בשמן שחומם מראש לחום של 170 מעלות. מוציאים לנייר סופג או רשת טיגון.

  • 03.

    מכינים את הציפוי: בקערה מערבבים את אבקת הסוכר עם השמנת עד לקבלת משחה חלקה (אפשר להוסיף מעט שמנת אם התערובת סמיכה מדי). טובלים כל דונאט בציפוי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(35)