דונאטס שמנת מתוקה מ-2 מרכיבים
רוצים לגלות איך מכינים את המתכון ששבר את הטיקטוק? דוננאטס מ-2 מרכיבים בלבד: שמנת מתוקה של השף הלבן וקמח תופח!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל10-15 יחידות:
לדונאטס:
- 2.5 כוסות קמח תופח
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
לציפוי:
- 100 גרם אבקת סוכר
- 5-6 כפות שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הקמח והשמנת בקערה ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה (ניתן להוסיף קמח במידת הצורך).
-
02.
מרדדים את הבצק לעובי של כ-5 ס״מ, קורצים עיגולים בקוטר הרצוי ומטגנים בשמן שחומם מראש לחום של 170 מעלות. מוציאים לנייר סופג או רשת טיגון.
-
03.
מכינים את הציפוי: בקערה מערבבים את אבקת הסוכר עם השמנת עד לקבלת משחה חלקה (אפשר להוסיף מעט שמנת אם התערובת סמיכה מדי). טובלים כל דונאט בציפוי ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים