דונאטס ללא התפחה בציפוי קרם וניל – מתכון מהיר הכנה
מתכון מהיר ומרשים במיוחד לדונאטס בציפוי קרם וניל עם פטנט שאינו גורש התפתחת בצק. את התוספות מעל ציפוי הוניל, אתם תבחרו!
המרכיבים ל 6:
- 2 ביצים
- 60 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 60 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
- 3.5 כוסות קמח תופח
- שמן קנולה לטיגון
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 מיכל שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
- סוכריות צבעוניות שוקולד לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה או מיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל מרכיבי הדונאטס ולשים לבצק אחיד, מכסים בניילון ומעבירים למקרר ל- 20 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מרדדים על משטח מקומח היטב לעלה בעובי של
-
03.
5 ס"מ.
-
04.
קורצים עיגול גדול ואז עיגול קטן במרכזו של כל עיגול .
-
05.
מחממים שמן קנולה ומטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה.
-
06.
מצננים מעט בטמפ' החדר.
-
07.
במיקרוגל ממיסים בפולסים של 30 שניות, שוקולד מריר עם 3 כפות שמן, טובלים כל דונאט ומעבירים למקפיא לקירור.
-
08.
מקציפים בקערה שמנת וניל עד לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
-
09.
מוציאים את הדונאטס מהמקרר, מזלפים טבעת סביב כל דונאט ומפזרים מעט סוכריות שוקולד מעל.