מאפה סינמון רול עם בצק שמרים עלים – מתכון קל ומהיר | מעדנות

מאפה סינמון רול – מעדנות

ריח קינמון מתקתק ממלא את הבית, כזה שלא תוכלו לעמוד
בצק שמרים עלים מושלם – מדופדף וקריספי במילוי חמאה וקינמון
כמה דקות עבודה ותקבלו מאפה מושלם – כמו במאפיות בוטיק

מאת: ניצן ירדן סוסיד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה סינמון רול – מעדנות
צילום: ניצן ירדן סוסיד

המרכיבים ל 12 מנות:

מרכיבים
  • 1 חבילת בצק שמרים מרודד מעדנות
  • 80 גרם חמאה רכה
  • 130 גרם סוכר חום (לח)
  • כף קינמון
  • כף תמצית וניל
  • 4 כפות אבקת שקדים
  • להברשה מעל- ביצה טרופה
לציפוי:
  • 50 גר' גבינת שמנת
  • 30 גר' חמאה רכה (טמפ חדר)
  • 80 גר אבקת סוכר
  • מעט מחית וניל
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי

  • 02.

    פותחים את הבצק על שולחן מקומח קלות

  • 03.

    מורחים את המילוי בשכבה אחידה (בעדינות, לא לקרוע את הבצק)

  • 04.

    בעזרת גלגלת חותכים לרצועות ברוחב 4 סמ

  • 05.

    מגלגלים את הרצועות לשבלול. ומניחיחם בתבנית על נייר אפייה

  • 06.

    מתפיחים כחצי שעה, ואחכ מברישים בביצה

  • 07.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 20 דקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    בינתיים מערבבים יחד את על מרכיבי הציפוי

  • 09.

    כשהמאפה יוצא מהתנור מחכים 5 דקות ומורחים מעל את הציפוי

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.