רביולי תרד ברוטב יוגורט - מתכון חגיגי לשבועות | השף הלבן

רביולי ברוטב יוגורט

מחווה חלבית למנת השישברק האהובה: מתכון חגיגי לרביולי תרד וריקוטה ברוטב יוגורט עשיר שמגישים עם גבינת פטה, סומאק וזעתר טרי שיוצרים שילוב טעמים מושלם

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי ברוטב יוגורט
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל2 מנות:

  • 1 חבילה (330 גרם) רביולי תרד ריקוטה "פסטה ריקו"
  • 2 ו-1/2 גביעים (500 גרם) יוגורט BIO תנובה 3%
  • כפית מלח
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
להגשה:
  • פטה עיזים 16% "פיראוס" מפוררת
  • סומאק
  • זעתר טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הרביולי במים רותחים מומלחים לפי הוראות היצרן ומסננים.

  • 02.

    מניחים בסיר יוגורט ומחממים על להבה נמוכה, מוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון ומלח. מערבבים בעזרת מטרפה באופן תמידי על להבה נמוכה, עד לקבלת מרקם חלק.

  • 03.

    מוזגים רוטב לצלחת רחבה ומעט עמוקה ומוסיפים רביולי אל הרוטב החמים, מפוררים מעל מעט פטה ומקשטים בזעתר טרי וסומאק

הכנת? כאן מדרגים
(1)