רביולי ברוטב יוגורט
מחווה חלבית למנת השישברק האהובה: מתכון חגיגי לרביולי תרד וריקוטה ברוטב יוגורט עשיר שמגישים עם גבינת פטה, סומאק וזעתר טרי שיוצרים שילוב טעמים מושלם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל2 מנות:
- 1 חבילה (330 גרם) רביולי תרד ריקוטה "פסטה ריקו"
- 2 ו-1/2 גביעים (500 גרם) יוגורט BIO תנובה 3%
- כפית מלח
- מיץ מחצי לימון
- 1 כפית גרידת לימון
להגשה:
- פטה עיזים 16% "פיראוס" מפוררת
- סומאק
- זעתר טרי
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הרביולי במים רותחים מומלחים לפי הוראות היצרן ומסננים.
-
02.
מניחים בסיר יוגורט ומחממים על להבה נמוכה, מוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון ומלח. מערבבים בעזרת מטרפה באופן תמידי על להבה נמוכה, עד לקבלת מרקם חלק.
-
03.
מוזגים רוטב לצלחת רחבה ומעט עמוקה ומוסיפים רביולי אל הרוטב החמים, מפוררים מעל מעט פטה ומקשטים בזעתר טרי וסומאק
הכנת? כאן מדרגים