רוטב שמנת, פטריות וארטישוק ירושלמי לפסטה
מתכון של שף שישדרג לכם את הרוטב לפסטה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות פסטה:
- 50 גרם חמאה מלוחה
- 5 שיני שום חצויות
- 150 גרם ארטישוק ירושלמי נקי ופרוס ( כ- 2 יחידות)
- 1/2 ק"ג פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
- 1/2 ליטר שמנת מתוקה
- 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" ( 1/4 כוס)
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
-
02.
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך.
-
03.
מוסיפים את הפטריות. מבשלים תוך כדי ערבוב שרוב הנוזלים מתאדים.
-
04.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד לרתיחה.
-
05.
מוסיפים את הפרמזן ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.
הכנת? כאן מדרגים