מתכון רוטב שמנת, פטריות וארטישוק ירושלמי לפסטה | השף הלבן

רוטב שמנת, פטריות וארטישוק ירושלמי לפסטה

מתכון של שף שישדרג לכם את הרוטב לפסטה

מאת: ג’ורג’ו ספינו שף ובעלים מסעדת פסטה מיאה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב שמנת, פטריות וארטישוק ירושלמי לפסטה

המרכיבים ל 5 מנות פסטה:

  • 50 גרם חמאה מלוחה
  • 5 שיני שום חצויות
  • 150 גרם ארטישוק ירושלמי נקי ופרוס ( כ- 2 יחידות)
  • 1/2 ק"ג פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 1/2 ליטר שמנת מתוקה
  • 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" ( 1/4 כוס)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט.

  • 02.

    מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות. מבשלים תוך כדי ערבוב שרוב הנוזלים מתאדים.

  • 04.

    מוסיפים את השמנת ומבשלים עד לרתיחה.

  • 05.

    מוסיפים את הפרמזן ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.

הכנת? כאן מדרגים
(177)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.