ראמן שמנת פטריות
המתכון שכבש את הטיקטוק: אטריות ראמן ברוטב עשיר של שמנת ופטריות. מחפשים מתכון קל ומהיר שיחמם אתכם בחורף? הגעתם למקום הנכון
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל 4 מנות:
- 2 כפות חמאה
- 2 כפות שמן
- 2 חבילות פטריות מסוגים שונים (שמפניון / יער / ושימאג׳י)
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
- 400 מ״ל חלב תנובה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- 1 חבילה איטריות נודלס
להגשה:
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- עירית קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה יחד עם השמן בסיר
-
02.
קוצצים את הפטריות ומוסיפים אותן לסיר.
-
03.
מטגנים קלות
-
04.
מוסיפים את השמנת והחלב ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה
-
05.
מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט
-
06.
מוסיפים את הנודלס ומבשלים עד שהאיטריות מוכנות
-
07.
מוזגים לצלחות הגשה
-
08.
מפזרים מעט פרמז׳ן ועירית קצוצה
-
09.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים