ראמן שמנת פטריות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

ראמן שמנת פטריות

המתכון שכבש את הטיקטוק: אטריות ראמן ברוטב עשיר של שמנת ופטריות. מחפשים מתכון קל ומהיר שיחמם אתכם בחורף? הגעתם למקום הנכון

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראמן שמנת פטריות
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 כפות חמאה
  • 2 כפות שמן
  • 2 חבילות פטריות מסוגים שונים (שמפניון / יער / ושימאג׳י)
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
  • 400 מ״ל חלב תנובה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • 1 חבילה איטריות נודלס
להגשה:
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • עירית קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את החמאה יחד עם השמן בסיר

  • 02.

    קוצצים את הפטריות ומוסיפים אותן לסיר.

  • 03.

    מטגנים קלות

  • 04.

    מוסיפים את השמנת והחלב ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה

  • 05.

    מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט

  • 06.

    מוסיפים את הנודלס ומבשלים עד שהאיטריות מוכנות

  • 07.

    מוזגים לצלחות הגשה

  • 08.

    מפזרים מעט פרמז׳ן ועירית קצוצה

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.