פשטידת פסטה וירקות
מתכון טעים ובריא לפשטידת פסטה עם מגוון ירקות. מנה קלילה ומזינה לארוחת צהריים או ערב
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל9 מנות:
- חצי חבילת פסטה
- 2 קישואים מגורדים וסחוטים מנוזלים
- 1 גזר מגורד
- 1 בצל מגורד
- 2 שיני שום כתושות
- חצי חבילת ברוקולי קפוא, מופשר.
- 4-5 ביצים (לפי הגודל)
- 4 כפות קמח או פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה.
-
02.
מערבבים את כל הירקות יחד. מוסיפים את הפסטה לאחר שהתקררה מעט.
-
03.
טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת.
-
04.
מוסיפים גם קמח, מלח ופלפל.
-
05.
אופים בתבנית פיירקס בחום של 180 מעלות. המלצה: על מנת שהפשטידה לא תצא רטובה ניתן לשמן את התבנית מעט ולפזר פירורי לחם בתחתית התבנית וכן גם מעט הפשטידה.
הכנת? כאן מדרגים