פשטידת פסטה וירקות – בריאה ומזינה | השף הלבן

פשטידת פסטה וירקות

מתכון טעים ובריא לפשטידת פסטה עם מגוון ירקות. מנה קלילה ומזינה לארוחת צהריים או ערב

מאת: אורית בכירי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה וירקות

המרכיבים ל9 מנות:

  • חצי חבילת פסטה
  • 2 קישואים מגורדים וסחוטים מנוזלים
  • 1 גזר מגורד
  • 1 בצל מגורד
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי חבילת ברוקולי קפוא, מופשר.
  • 4-5 ביצים (לפי הגודל)
  • 4 כפות קמח או פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה.

  • 02.

    מערבבים את כל הירקות יחד. מוסיפים את הפסטה לאחר שהתקררה מעט.

  • 03.

    טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת.

  • 04.

    מוסיפים גם קמח, מלח ופלפל.

  • 05.

    אופים בתבנית פיירקס בחום של 180 מעלות. המלצה: על מנת שהפשטידה לא תצא רטובה ניתן לשמן את התבנית מעט ולפזר פירורי לחם בתחתית התבנית וכן גם מעט הפשטידה.

הכנת? כאן מדרגים
(634)