מתכון פשטידת פסטה, גבינות וירקות שילדים אוהבים | השף הלבן

פשטידת פסטה, גבינות וירקות שילדים אוהבים

גרסה ישראלית למקרוני אנד צ'יז האמריקאי: מלבד פסטה וגבינה, הגרסה הישראלית מכילה גם ירקות שמעניקים למאפה צבע, ויטמינים וטעמים מצוינים.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה, גבינות וירקות שילדים אוהבים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6-8:

  • 1/2 ח' (250 גרם) פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 2 ביצים
  • 1 גביע (125 גרם) קוטג' 5% "תנובה"
  • 1/2 כוס פתיתי עמק או עמק מופחתת שומן "תנובה"
  • 1/2 כוס פתיתי בולגרית או פטה מפוררת "פיראוס"
  • 1 כוס גרעיני תירס סנפרוסט מופשרים
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2-1 כוס פרחי ברוקולי קטנים "סנפרוסט", מבושלים במים רותחים 2--3 דקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים קלות.

  • 02.

      בזמן בישול הפסטה טורפים יחד ביצים וגבינות. מוסיפים ירקות ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת ואופים 40-30 דקות בתנור שחומם ל 190 מעלות עד שהמאפה יציב וזהוב.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(11)