מתכון פסטה שמנת ומנגולד | השף הלבן

פסטה שמנת ומנגולד

מהירה וטעימה: פסטה מוקרמת עם מנגולד ושום

מאת: השף ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת ומנגולד

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 חבילת פסטה (הסוג המועדף עליכם) מבושלת לפי הוראות היצרן.
  • 2 מכלי שמנת עמידה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • 1 חבילת פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1/2 ק"ג מנגולד קצוץ או תרד
  • 4 שיני שום קצוצות
  • שמן זית לטיגון
  • 1 כפית גרידת לימון
לתיבול:
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר שטוח שמן זית ומטגנים קלות את השום הקצוץ. מוסיפים את המנגולד ומטגנים שתי דקות נוספות.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות לצמצום הרוטב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח, ופלפל שחור טועמים ומשפרים תיבול.

  • 04.

    מוסיפים את הפסטה לסיר הרוטב.

  • 05.

    מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל.  

הכנת? כאן מדרגים
(55)