פסטה שמנת ומנגולד
מהירה וטעימה: פסטה מוקרמת עם מנגולד ושום
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 1 חבילת פסטה (הסוג המועדף עליכם) מבושלת לפי הוראות היצרן.
- 2 מכלי שמנת עמידה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
- 1 חבילת פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1/2 ק"ג מנגולד קצוץ או תרד
- 4 שיני שום קצוצות
- שמן זית לטיגון
- 1 כפית גרידת לימון
לתיבול:
- אגוז מוסקט
- פלפל שחור
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים בסיר שטוח שמן זית ומטגנים קלות את השום הקצוץ. מוסיפים את המנגולד ומטגנים שתי דקות נוספות.
-
02.
מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות לצמצום הרוטב.
טיימר מופעל
-
03.
מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח, ופלפל שחור טועמים ומשפרים תיבול.
-
04.
מוסיפים את הפסטה לסיר הרוטב.
-
05.
מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל.
הכנת? כאן מדרגים