פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים – טעימה במיוחד | השף הלבן

פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים

פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים, קלה ומהירה להכנה

מאת: בועז חלמיש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים

המרכיבים ל 4:

  • 2 כפות שמן זית מובחר
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 קישואים גדולים פרוסים לפרוסות בעובי של כ- חצי ס"מ
  • חצי כוס צנוברים קלויים
  • רבע כוס יין לבן
  • 1 מיכל ( 250 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול כל אחוז שומן- גם 10% שומן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה פנה (צינורות)
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מזהיבים בצל במחבת עם שמן, מוסיפים את הקישואים ומטגנים כשלוש דקות, עד שהם מזהיבים קצת. מוסיפים את הצנוברים ויוצקים את היין. מבשלים כ-5 דקות עד לרתיחה, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 02.

    בינתיים מבשלים את הפסטה אל דנטה.

  • 03.

    מערבבים את הפסטה והרוטב ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.

הכנת? כאן מדרגים
(168)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.