פסטה עם גבינה צהובה
פסטה עם גבינה צהובה – טעימה, פשוטה ומהירה להכנה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל מנות 4:
- 1 חבילת פסטה ברילה
 - 1 קופסת פטריות
 - 1 קופסת שמנת מתוקה לבישול השף הלבן
 - מלח
 - 2 כפות קמח
 - אגוז מוסקט
 - 1 כף שמן
 - 100 גרם גבינה צהובה - פתיתים מיוחדים לפיצה קולקשן
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מבשלים את הפסטה על פי הוראות יצרן. לאחר הבישול מסננים.
 - 
								02.
								
מחממים את השמן ומוסיפים קמח ואגוז מוסקט.
 - 
								03.
								
מוסיפים את הפטריות עם הנוזלים ואת השמנת המתוקה.
 - 
								04.
								
מבשלים 5 דקות תוך כדי עירבוב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
טיימר מופעל
 - 
								05.
								
להגשה: צלחת פסטה+2 כפות רוטב ומעליהן מפזרים פתיתי גבינה צהובה.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

