פסטה מוקרמת בגבינות ורוטב פטריות
מנת פסטה ברוטב סמיך עשיר המכיל: שמנת, פטריות, גבינה צהובה, גבינה בולגרית ותבלינים. מנה קלה להכנה ומשביעה לכל עת
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 250 גרם פסטה
- גביע שמנת 38% של תנובה
- 20 ג' חמאה
- 6 שיני שום מגוררות בפומפייה
- רבע קופסת שימורי פטריות
- שקית אבקת רוטב פטריות
- חופן פטרוזיליה
- פלפל שחור
- מלח לפי טעם
- 50 גרם גבינת עמק מגוררת
- 20 גרם גבינה בולגרית 5% של פיראוס
- קורט אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים את הפסטה -עד למצב אל-דנטה.מסננים ושוטפים במים קרים
-
02.
בסיר קטן מוסיפים את השמנת,מוסיפים את השום והפטריות,מחכים מעט לרתיחה של השמנת,מוסיפים את שקית רוטב הפטריות
-
03.
מכניסים את הפסטה לסיר ומבשלים למשך עוד 2-3 דק' על אש בינונית.
-
04.
מפלפלים וממליחים.מוסיפים את הגבינות.מכבים את האש.
-
05.
מערבבים היטב.מוזגים לצלחות ומפזרים מעל פטרוזיליה. הערה: חשוב לא לצמצם מדי את הרוטב שמנת, מומלץ לעשות שימוש באש נמוכה יחסית.
הכנת? כאן מדרגים