מתכון פסטה מוקרמת בגבינות ורוטב פטריות | השף הלבן

פסטה מוקרמת בגבינות ורוטב פטריות

מנת פסטה ברוטב סמיך עשיר המכיל: שמנת, פטריות, גבינה צהובה, גבינה בולגרית ותבלינים. מנה קלה להכנה ומשביעה לכל עת

מאת: אביגולה לוין
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקרמת

המרכיבים ל4 מנות:

  • 250 גרם פסטה
  • גביע שמנת 38% של תנובה
  • 20 ג' חמאה
  • 6 שיני שום מגוררות בפומפייה
  • רבע קופסת שימורי פטריות
  • שקית אבקת רוטב פטריות
  • חופן פטרוזיליה
  • פלפל שחור
  • מלח לפי טעם
  • 50 גרם גבינת עמק מגוררת
  • 20 גרם גבינה בולגרית 5% של פיראוס
  • קורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הפסטה -עד למצב אל-דנטה.מסננים ושוטפים במים קרים

  • 02.

    בסיר קטן מוסיפים את השמנת,מוסיפים את השום והפטריות,מחכים מעט לרתיחה של השמנת,מוסיפים את שקית רוטב הפטריות

  • 03.

    מכניסים את הפסטה לסיר ומבשלים למשך עוד 2-3 דק' על אש בינונית.

  • 04.

    מפלפלים וממליחים.מוסיפים את הגבינות.מכבים את האש.

  • 05.

    מערבבים היטב.מוזגים לצלחות ומפזרים מעל פטרוזיליה. הערה: חשוב לא לצמצם מדי את הרוטב שמנת, מומלץ לעשות שימוש באש נמוכה יחסית.

הכנת? כאן מדרגים
(157)