מתכון פסטה מוקרמת בגבינות ורוטב פטריות | השף הלבן

פסטה מוקרמת בגבינות ורוטב פטריות

מנת פסטה ברוטב סמיך עשיר המכיל: שמנת, פטריות, גבינה צהובה, גבינה בולגרית ותבלינים. מנה קלה להכנה ומשביעה לכל עת

מאת: אביגולה לוין
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקרמת

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 250 גרם פסטה
  • גביע שמנת 38% של תנובה
  • 20 ג' חמאה
  • 6 שיני שום מגוררות בפומפייה
  • רבע קופסת שימורי פטריות
  • שקית אבקת רוטב פטריות
  • חופן פטרוזיליה
  • פלפל שחור
  • מלח לפי טעם
  • 50 גרם גבינת עמק מגוררת
  • 20 גרם גבינה בולגרית 5% של פיראוס
  • קורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הפסטה -עד למצב אל-דנטה.מסננים ושוטפים במים קרים

  • 02.

    בסיר קטן מוסיפים את השמנת,מוסיפים את השום והפטריות,מחכים מעט לרתיחה של השמנת,מוסיפים את שקית רוטב הפטריות

  • 03.

    מכניסים את הפסטה לסיר ומבשלים למשך עוד 2-3 דק' על אש בינונית.

  • 04.

    מפלפלים וממליחים.מוסיפים את הגבינות.מכבים את האש.

  • 05.

    מערבבים היטב.מוזגים לצלחות ומפזרים מעל פטרוזיליה. הערה: חשוב לא לצמצם מדי את הרוטב שמנת, מומלץ לעשות שימוש באש נמוכה יחסית.

הכנת? כאן מדרגים
(157)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.