פסטה מוקרמת
פסטה "לבנה" בסגנון אלפרדו, עשירה ומהירת הכנה

המרכיבים ל קערה:
- 250 גרם איטריות פטוצ‘יני
- 1 שמנת מתוקה 38%
- 1 קופסת פטריות משומרות
- 1 בצל גדול
- 50 גרם חמאת תנובה
- 1 שקית רוטב פטריות
- 1 כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפטוצ'יני לפי ההוראות.
-
02.
מאדים בצל פרוס לחצאי טבעות דקות, ואת הפטריות עם החמאה.
-
03.
מבשלים את רוטב הפטריות לפי ההוראות, כאשר במקום מים שמים את החלב.
-
04.
כשהרוטב מוכן מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 2 דקות,
טיימר מופעל
-
05.
מניחים בקערה את הפטוצ'יני, מעל את הפטריות והבצל, ויוצקים את הרוטב.
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. הבאנו לכם מתכון פסטה מוקרמת שכל אחד יכול להכין בכמה דקות של עבודה! מכינים את הרוטב בסיר עם שמנת וגבינה צהובה "העמק" ומכניסים לתנור לרבע שעה. ארוחה חלבית מרשימה וטעימה.