פסטה שמנת פטריות
לא תאמינו כמה פשוט לשדרג את הפסטה שלכם – מתכון של פסטה שמנת פטריות, מנה טעימה לארוחה משביעה עם פטריות טריות, שמנת וחלב
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 500 גרם פסטה/ ספגטי
- 250 מ"ל שמנת לבישול /מתוקה השף הלבן
- פטריות טריות או שימורים מה שאוהבים חתוכות
- בצל גדול קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 25 גרם חמאת תנובה
- כוס חלב 3% תנובה
- 2.5 כפות אבקת מרק פטריות
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה כ-8 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מחממים בסיר מעט שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים את השום הקצוץ, כוס חלב, שמנת ופטריות.
-
03.
בכוס עם מים חמים ממיסים את אבקת מרק הפטריות. שופכים לסיר ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עוד קצת עד שהרוטב מסמיך.
-
04.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב, ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים