פסטה בסיר אחד ברוטב פסטו- שמנת | השף הלבן

פסטה בסיר אחד ברוטב פסטו- שמנת

כבר ניסיתם לבשל פסטה ברוטב של עצמה? המתכון שכבש את הרשת (ובצדק)- כאן בגרסה מיוחדת עם רוטב פסטו, שמנת וים של פרמזן!

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה בסיר אחד ברוטב פסטו- שמנת
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 4:

  • חבילת ספגטי 500 גרם
  • ¾ צנצנת פסטו "אוליביה"
  • כפית מלח
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% או 10% "השף הלבן"
  • 4.5 כוסות (ליטר+125 מ"ל) מים
  • 100 גרם גבינת גבע - פרמזן מגוררת קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב מניחים את כל הרכיבים פרט לגבינה. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית.

  • 02.

    ברגע שהנוזלים מתחילים לרתוח, מסירים את המכסה ומידי פעם מערבבים, עד שנוצר רוטב סמיך והפסטה "אל דנטה". מוסיפים את הפרמזן וטועמים- בשלב הזה ניתן להוסיף מעט מים ומלח לסיר במידה והרוטב סמיך מידי לטעמכם. 

  • 03.

    מכבים את האש ומגישים עם פרמזן מגורד לקישוט.

הכנת? כאן מדרגים
(14)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.