פסטה בסיר אחד ברוטב פסטו- שמנת
כבר ניסיתם לבשל פסטה ברוטב של עצמה? המתכון שכבש את הרשת (ובצדק)- כאן בגרסה מיוחדת עם רוטב פסטו, שמנת וים של פרמזן!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל 4:
- חבילת ספגטי 500 גרם
- ¾ צנצנת פסטו "אוליביה"
- כפית מלח
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% או 10% "השף הלבן"
- 4.5 כוסות (ליטר+125 מ"ל) מים
- 100 גרם גבינת גבע - פרמזן מגוררת קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר רחב מניחים את כל הרכיבים פרט לגבינה. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית.
-
02.
ברגע שהנוזלים מתחילים לרתוח, מסירים את המכסה ומידי פעם מערבבים, עד שנוצר רוטב סמיך והפסטה "אל דנטה". מוסיפים את הפרמזן וטועמים- בשלב הזה ניתן להוסיף מעט מים ומלח לסיר במידה והרוטב סמיך מידי לטעמכם.
-
03.
מכבים את האש ומגישים עם פרמזן מגורד לקישוט.
הכנת? כאן מדרגים